A győztesek csapata

vásárlás, csatlakozás, információk 30038573

Theta Healing

meditation-1384758_1920.jpg

 

A külső mellett a belsővel is foglalkozom, Theta healing konzulensként. A Theta healinget egy csodálatos módszernek tartom, amellyel gyorsan érhetőek el, tartós változások. Vianna Stibal nevéhez fűtődik a technika, amely a hitrendszerekkel dolgozik. Azon alapul,hogy a tudatalattiban lévő hitrendszerek határozzák meg az életünket. Azonban, ha ezeket a hitrendszereket megváltoztatjuk, akkor az életünk is megváltozhat, hiszen, ha már más a hitrendszerünk, akkor a kisugárzásunk is más. 

th_1.jpg

 

Ahhoz, hogy ez mindenki számára érthető legyen jó, ha ismerős a Vonzás Törvénye, ami azt mondja ki, hogy hasonló a hasonlót vonzza. Így már érthető, hogy miért lehet bármit megváltoztatni, csupán azzal, ha egy hitrendszercsere történik. A módszer, hisz az egyetemes energia létezésében, amit Vianna Teremtőnek hív. A Teremtővel történik a gyógyítás, a változás, egy nagyon egyszerű meditációval, amellyel elérhető és megtartható a theta agyhullám. Bővebben olvashatsz  a Theta Healingről itt:  

https://thetanyiregyhaza.hu

https://thetanyiregyhaza.webnode.hu

 

 

Ha te is szeretnél változtatni az életeden, bármilyen területen, akkor jelentkezz be egy konzultációra. Ha Nyíregyházán élsz, akkor történhet személyesen, ha távolabb akkor skypon is, hisz az energia nem ismer határokat..

 

+36/20/337-99-15

 

 

 

 

 319817318 makromegmentés

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 16
Heti: 118
Havi: 525
Össz.: 57 740

Látogatottság növelés
Oldal: A belső szépségedért
A győztesek csapata - © 2008 - 2019 - oriflamelehetoseg.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »