RECEPTEK
Hozzávalók: 36 g Wellness by Oriflame Paradicsom- és bazsalikom-ízesítésű levespor 2 db paradicsom 6-8 levél zsálya 1 db citrom 1 db vöröshagyma 280 g Süllő filé 100 g teljes kiőrlésű liszt 2 evőkanál víz 6 levél friss bazsalikom 1 db tojás Só, bors, olaj 1 gerezd fokhagyma
Elkészítés: A zöldségeket készítsük elő. A lisztből, tojásból és a 2 evőkanál vízből és egy kevés só hozzáadásával tésztát gyúrunk. fólia alatt 5 percet pihentessük. Pihentetés után a tésztát a kívánt formára nyújtjuk (pl. szélesmetélt). Felhasználásig takarjuk le. Forrásban lévő vízbe helyezzük bele a paradicsomot 10 mp-re, majd azonnal tegyük át egy másik hidegvizes edénybe, hogy le tudjuk húzni róla a héját. Kevés oliva olajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát majd a szeletelt fokhagymát és a kockára vágott paradicsomkockákat. Mártásos állagúra főzzük. Hozzáadjuk a Wellness by Oriflame Paradicsom- és bazsalikom-ízesítésű levesport, felöntjük kevés vízzel és mártást főzünk belőle. Ha szükséges, ízesíthetjük még kevés sóval.
Tálalásig félre tesszük. Kifőzzük a tésztánkat sós lobogó vízben, majd tálalás előtt forgassuk bele a mártásba és tépkedjünk hozzá friss bazsalikomot. Ha szükséges kevés főzővízzel hígítsuk. A hal filét sózzuk, borsozzuk és forró serpenyőben mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Tálalásnál a paradicsomos tésztát a tányérba halmozzuk. A halfilét ráfektetjük a tésztára és Julienne-re vágott zsályát szórunk a tetejére. Utolsó mozzanatként frissen facsart citromlével ízesíthetjük a halat. Jó étvágyat!
CSOKOLÁDÉ VULKÁN
Hozzávalók 2 fő részére: 50 g étcsokoládé 50 g tejcsokoládé 33 g vaj 8 g liszt 4 g Wellness Protein Blend fehérjepor 2 db tojás 40 g nyírfacukor só
Elkészítés: A vajat és a csokit gőz felett, nagyon kis lángon folyamatos keverés mellett megolvasztjuk. Kicsit hűlni hagyjuk, majd 2 db tojássárgáját egyenként belekeverjük a masszába. Szobahőmérsékletűre hűtjük. A lisztet és a Wellness Protein Blend fehérjeport a cukorral habosra vert fehérjével együtt apránként az egészhez hozzáadjuk. A szuflé- formácskákat kivajazzuk. A masszát háromnegyedig töltjük a formákba.
Egy magas peremű tepsibe rakjuk a szuflékat. Az előmelegített sütőben 210 fokon, 8-10 perc alatt készre sütjük. Azonnal szervírozzuk saját sütőformájában.
Ez az oldal Muszka Evelin tanácsadó tájékoztató oldala, nem az Oriflame hivatalos weboldala